4 Haziran 2012 Pazartesi

Termal Su Ohh Mis..




Eveett bugün ki konumuz Termal Su'lar.. Sağlık sularınız olsun efendim. Ciddiyim böyle bi fayda böyle bi yarar, akıllara zarar. Hangi özelliğinden hangi derde dermanından bahsetsem bilemiyorum o kadar yani.. 
Gerçi vaat ettikleri çok bişiy yok bende farkındayım ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hastasıyım!
Çok ciddiyim, hele Güney Doğu güneşine, akıtmayan makyaj özelliği ile aşığıyım, bağımlısıyım, onsuz yaşayamamasıyım. Ay ne oldu şimdi bu kelime.. 
En iyisi ben saçmalamadan direk başlayım.

İlk arkadaşımız Avene..

(150 ml tam boy)
Kokusuz, hafif ve yüzde kalıntı bırakmıyor. Hemen hemen her şey için bunu kullanıyorum. Mesela sabah yüzümü yıkadıktan sonra kremden önce sıkıp kremi yediriyorum. Hem kremi emmesi kolaylaşıyor hem de yüzünüzde süper bi canlılık yaratıyor.


Örneğin her akşam gece kremimi sürmeden önce sıkıyorum çünkü benim gece kremim birazcık ağır. Hem onu hafifletiyor, hem sürümünü kolaylaştırıyor hem de acayip bir ferahlık veriyor. Eğer uzaktan sıkarsanız makyajı kesinlikle bozmuyor. Ben beautyblender'ımı bile bununla ıslatıyorum. Gerçekten hem sıcakta ferahlatıyor hem de gerçekten cildi onarıyor. İkincisi ise La Roshe Posay'den..


Elbette içerik ve mantık olarak birbirinden farkı yok. Eczaneden tester olarak vermişlerdi. Hatta oradaki bayan gözenek küçülttüğünü bile iddia etti ama yok öyle birşey. İkisini de aynı amaçla kullanmak yeterli. Bence tek farkları Avene biraz daha ferahlık hissi fazla olan bir ürün. Birde La Roshe'da çok hafif bir kalıntı oluyor bazen yüzünüzde. Sanki cildinizde birazcık sabun kalmış gibi. 
İkisinide çok severek kullanıyorum.


Kısaca sonuç; mutlaka ama mutlaka deneyin, seveceksiniz. Bir süre kullandıktan sonra farkı görmeye başlayacağınızdan eminim. Fakat Bioderma aşığı olan biri olarak acaba onlarda termal su çıkarsa ne kadar sapıtırım bilemiyorum..

Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. avene i çok duyuyorum. temizleyicim bitsin onu deneyeyim. tabi umarım ters tepmez :)

    YanıtlaSil
  2. Bibiğim bana da al bundan. Çok merak ettim bak. Ben bunu bilmiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bibiğim sen iste yeter alırım ucuz bişiy zaten dev boyu 20 lira :D

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template