29 Ocak 2014 Çarşamba

Yitirdiklerim #3

Geçenlerde bloglarda bitenler yazılarını okurken kendi kendime "vay arkadaş ne çok ürün bitirmişler, sen anca otur" dedim kendi kendime.
Sonra aklıma geldi de bitenler poşetime bir baktım, "öööhh be kardeşim çöp evde mi yaşıyorsun" dedirten bir manzarayla karşılaşıp şok oldum!
Meğer ne çok ürün bitirmişim.
Buyrun toplu halleriyle birlikte bakalım.


Haliyle bu kadar çok olunca kimseyi baymayayım 2 partide yayınlayayım dedim.


Fitness Tuzsuz Şampuan ve Fix Keratinli Brezilya Fönü Saç Kremi; Bu iki ürünü saçlarıma Brezilya Fönü yaptırdığım dönemde kullanmıştım. Brezilya Fönü'nde altın kural SLS içermeyen şampuan ve keratinli saç kremi kullanmaktır. Bu ürünleri kendi kuaförümden almıştım.
Oldukça da memnun kaldım ancak bir daha yaptırmadığım için satın almadım.
Jhon Frieda Kahverengi Saçlar Serisi Şampuan ve Saç Kremi; İlk kullandığımda oldukça memnun kaldım ancak daha sonra hiç bir etkisi olmadığını gördüm. Bir daha almayacağım.
Watsons Vücut Peelingi; İçi iri tanecikliydi ancak ne bir peeling etkisi gördüm ne yapısını sevdim. İndirimde kokusunu sevdiğim için almıştım ama banyo sonrası koku falan kalmıyor.
Daha da almam!
Sebamed Genital Bölge Jeli; Sonsuz bir aşkla bağlıyız birbirimize, bu kaçıncı şişe bilmiyorum, sanırım yüzyıllarca alırım.
Jhon Frieda Saç Bakım Kremi; Daha önce pek çok yazımda bahsettim kendisinden uzatmayacağım, memnunum ama yeni ürünler denemek için bir süre almayacağım.


Bioderma Tonik; Hassas ciltler için oldukkça yumuşak, hafif nem veren bir tonikti. Sevdim ama artık Clinique marka tonik kullanıyorum.
Bioderma H2O; Üzerine "İçince akciğerleri temizliyor" yazsalar içerim hiç düşünmem!!
Yves Rocher Yüz Temizleme Jeli; Bunun bir eski versiyonu olan köpük temizleyiciden nefret etmiştim, satış elemanı bunun formül olarak yenilendiğini, en bi mükemmel olduğunu söyledi..
Fekat tam bir fiyasko. Bir kere çok kullanıp bol köpürtmek gerekiyor. Kokusu öyle bayık ki bitsin diye bol bol kullanmama rağmen bereketli çıktı bitmek bilmedi, baya bir süründü benimle..
Pembe Tüplü Yüz Temizleme Jeli; Bu ürünü Serrose'nin çekilişinden kazanmıştım, bakmadan atmışım markasını hatırlamıyorum. Yumuşak yapılı, güzel bir temizliyiciydi. Ülkemizde satılsa gider alırdım çok memnun kaldım.
La Roche Possay Termal Su; Ah bebeğim bir Avene değilsin yaa.
Sephora Köpük Temizleyici; Bu ürünü sevgili Hacer tavsiye etti diye almıştım ama aayy lanet bitmedi. Temizlik hissiyatı 0, kokusu ağır, üstelik de cildimi gıcır gıcır yaptı gerim gerim gerdi.
Yves Rocher Narlı Yüz Maskesi; Tam bir kaybeden kulüp üyesi! Ne işe yaradığını geçtim tek bir hareket bile yaratmadı cildimde..
Avene Termal Su; Akciğerlerimi Bioderma'yla temizlerken Avene ile de ruhuma bakım yapıyorum. Öylesine ayılıp bayılıyorum! Çoktan yedekledim.


Watsons Çilekli Peeling; İşte yine bir eziyet ürünü. Almayın anacım yazık paraya.
I Love... Duş Jeli; El kremi hezimetinden sonra bir şans vereyim markaya dedim ama yok cık olmadı, çok başarısız.
Parmex Aseton; Bitirdim, gururluyum!
GPS Bitkisel Şampuan ve Saç Kremi; Lila kutumdan çıkmıştı, geldiklerinde de kokularını beğenmemiştim ama hadi bismillah diyip kullandım. Sonuç; keçeleşen saçlar olunca çöpü gördüler.
Clarins Sıkılaştırıcı Krem; Bu tarz ürünlerden sonuç almak için 6 -7 ay düzenli kullanmak lazımmış ama ben de bu üşengeçlik varken mümkün değil!
Yves Rocher Vanilyalı Vücut Nemlendirici; Başlarda çok mesuttum ancak sonra koku beni baydı, hatta beni benden aldı nefret ettirdi.
Duru Duş Jeli; Çimen kokuyordu sanki, eşim erkek kokusu bu deyip kullandı, pek sevmiş ama almadık bir daha...
Yves Rocher Deorolon; Pamuk çiçeği kokusuyla beni kendine aşık etti. Bir başka kokusunu daha aldım ama bunun kadar sevmedim. Sanırım bir daha asla başka ürün almam ziraa yedekledim.

Ooff baya uzun oldu bu yazı, burada keseyim şimdilik bir sonraki yazıda devam ederim.
Siz neler bitirdiniz? Ya da beğendiniz mi bitirdiklerimi?

Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Genel olarak memnun kalınmamış ürünlerden anlaşılan :))) Bioderma toniği merak ediyorum ben de doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nedense öyle olmuş hatta direk aşk nefret olmuş :)) tam hatırlamıyorum ama onlineczanem de indirim vardı bir bak istersen :))

      Sil
  2. bayağı temizlemişsin süper olmuş :) bitenler yazılarını çok seviyorum.ben taşınırken, banyoda bir torba dolusu boş ürün kutusunu gören arkadaşlarıma bunları niye biriktirdiğimi açıklamak zorunda kaldım. Bu çöpleri yeni eve götüremezsin deyip attılar koca torbayı. Ben onları ne emeklerle biriktirmiştim, bi resim bile çektirmediler yahu.. Şimdi yeni bir bitirme projesi hazırlıyorum..yeniden biriktircem işşşallah :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aiii yazık olmuş onca ürüne ya da çöpe mi desem :)) odam boşaldı resmen pek sevindim :)) sen biriktirirsin yaa sana güveniyorum :)))

      Sil
  3. öööhh be kardeşim çöp evde mi yaşıyorsun ahahaha :D
    Keşke pembe temizleyicinn adını yazaydın bi yere, isterdik bizimkilerden ehehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D yaa evet onu sonradan akıl ettimdi ama çok geç oldu :/

      Sil
  4. Çok güzel yorumlamışsın ürünleri :)

    YanıtlaSil
  5. waoww sevgii nittin sen yavrum : ))iyi birkişmiş yaz yaz bitmezde bu şimdi : ) ben şu Avene Termal Suyu çok çok merak etmekteyim bi konusalım bunu :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy yaz yaz bitmedi zaten ayol 3 parçada anca :D
      bibikim konuşmaya gerenk bile yok gözün kapalı al bak :D

      Sil
  6. Bitenler torbası dolmuş taşmış:)) ne rahatlık yaa sunları bitirmek insan kendini daha iyi hissediyor resmen:) Avene termal suyu merak ediyorum ben de, sarıkız kullanıyorum epeydir memnunum oldukça

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne rahatlık anlatamam :)) Yerilerine yenisini almak için sabırsızlanıyorum :)) aveni şiddetle tavsiye ederim mutlaka dene çok memnun kalacaksın :))

      Sil

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template