22 Mayıs 2014 Perşembe

Eyeko Brow Jel

EYEKO Brow Gel ile Tek Harekette Belirgin ve Şekillendirilmiş Kaşlar

İngiltere’nin ünlü sağlıklı göz makyaj serisi EYEKO Brow Gel kaş rimeli ile tek harekette kolaylıkla seyrek kaşlarınızı şekillendirebilir ve daha belirgin görünmesini sağlayabilirsiniz.
Yüzümüzdeki ifadeyi en çok etkileyen unsurlardan biri kaştır. Günümüzde değişen makyaj trendleri kaş şeklimize de yansımaktadır. Artık kadınlar çok fazla inceltilmemiş, daha gür görünümlü, üst kısmı yukarıya doğru taranmış kaş şekillerini tercih etmektedir. EYEKO Brow Gel uygulaması ile kontüre gerek kalmadan kolaylıkla çok daha belirgin, gür, şekillendirilmiş ve homojen bir şekilde boyanarak doldurulmuş kaşlara sahip olabilirsiniz.

Kaşlarınızda dökülme ve sertleşme yapmayan, paraben ve SLS içermeyen, zengin bitkisel içeriğe sahip EYEKO Brow Gel, nano fırçası ve özel formülü sayesinde kolaylıkla uygulanmasını ve kaşlarınızın dağınık görünümünü engelleyerek gün boyu sabit kalmasına yardımcı olur.

Türkiye’de Seltek tarafından temsil edilen ünlü göz makyaj markası EYEKO’nun Brow Gel kaş rimeli ile en önemli yüz hattı olan kaşları belirginleştirip kolaylıkla şekil verebilirsiniz. Makyajın olmazsa olmazı, yüzün tüm ifadesini değiştiren ve gözlerin çok daha güzel ve anlamlı görünmesini sağlayan EYEKO Brow Gel ile kaşlarınız daha sağlıklı, pürüzsüz ve kolay şekillenebilir.

EYEKO Brow Gel’i tüm eczanelerden temin edebilirsiniz.
Satış Fiyatı : 66 TL

********
Basın Bültenidir.

********

Daha önce hiç Eyeko Ürünü kullanan var mı acaba??
Deneyimlerini paylaşırsa çok güzel olur.
Sevgilerimle...

0 yorum:

Yorum Gönder

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template