8 Eylül 2014 Pazartesi

Denedim Biliyorum: Teşekkür

Denedim Biliyorum’da bu hafta bir teşekkür var…

Tam 5 ay önce başladık bu projeye. Başlarken aklımızda bir sürü soru ama kocaman hayallerimiz, hedeflerimiz vardı. Hala bitmiş da değiller!
Bu kadar kocaman bir aile olabileceğimizi, bu kadar destek göreceğimizi, bu yazı dizisini takip eden bu kadar izleyicimiz, dostumuz olacağını hiç düşünmemiştik!
Birçok dostumuz bize yorumlarıyla, ürün önerileriyle, yönlendirmeleriyle, güzel sözleriyle çok destek oldular! Bu kadar uzun süre devam etmemizde, her yazımızdan aldığımız olumlu sonuçlar ve sizin desteklerinizin payı çok büyük.. Biz de her seferinde sizi nasıl mutlu ederiz diye düşünmeye başladık…
Yazılarımıza gelen yorumların bizi ne kadar mutlu ettiğiniz söylememize gerek yok sanırım, her blogger bunu çok iyi anlar. Özellikle twitter, instagram gibi platformlar arttıkça bloga gelen ve yorum bırakan, fikir paylaşan kişi sayısı azalıyor. Oradaki yorumların anlık, geçici olduğunu, blog yorumlarının ise kalıcı, her arandığında rahatlıkla ulaşılabilen, blog yazısına belki farklı bir bakış, bir eleştiri, ek bir bilgi katabilen, okuyucu açısından faydalı olabilen yorumlar olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bıraktığınız her yorum bizim için çok değerli..
Bunları düşünerek, yazılarımıza en çok yorum bırakan izleyicimize küçük bir sürpriz yapmak istedik.. 


Bugüne kadar “Denedim Biliyorum” yazılarına gelen toplam yorumlar arasında en çok yorum bırakan kişi “Polishist” yani Gizem!

*Mailimize cevabını en kısa zamanda bekliyoruz.
Gizem’e ve yorumlarıyla bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler! İyi ki varsınız, iyi ki bizlere destek oluyor ve yazma isteği veriyorsunuz!
NOT: Sürprizlerimiz devam edecek!

Instagram: @denedim_biliyorum

Sevgilerle...

0 yorum:

Yorum Gönder

Atış serbest ama bi ad belirtirsek daha özel olmaz mı?

 

Disko Topu Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template